De Alpha-cursus gaat van start!


Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt. Elke bijeenkomst start met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof. Daarna ga je in kleine groepen in gesprek over het onderwerp. Denk aan aan onderwerpen als ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’. Geen enkele vraag of mening is te gek: alles mag je delen.

Er zijn tien bijeenkomsten, die ongeveer per twee weken op de maandag zullen zijn. Alpha is de plek waar verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen en je ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én sowieso een goede tijd hebt met elkaar.

Op maandag 29 januari zullen we starten met de eerste cursusavond van Alpha. Uiteraard hopen we veel aanmeldingen!

Alpha Experience voor meer informatie over Alpha

Op zondag 21 januari is er een Alpha Experience in ons kerkgebouw waarin meer verteld wordt en ook vragen gesteld kunnen worden. Naast onze Alpha-cursus worden daar ook andere Alpha-cursussen gepresenteerd, zodat potentiële deelnemers zich aansluitend aan kunnen melden bij één van de startende cursussen. Nodig daarom je vrienden, collega’s, buren, kennissen, sportmaatjes uit voor deze avond of neem hen mee! Vanaf 17.45 uur is de inloop en starten we met eten.

Mail voor meer informatie of aanmelden naar alpha@connect078.com.

X