Leiderschap

Connect078 wordt geleid door een oudstenteam van oudstenechtparen. Elke echtpaar heeft zijn eigen gebied van verantwoordelijkheden.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit het Oudstenteam en een Penningmeester.

Danny en Margo Dane

Wij zijn Danny en Margo Dane. In 1994 zijn we getrouwd. We hebben drie kinderen: Veerle, Maarten en Lieke. 

Danny is werkzaam als docent economie op een middelbare school. Daarnaast is hij één dag in de week werkzaam als coach. 

Margo werkt als verpleegkundige op een detox afdeling bij de Hoop in Dordrecht. 

We zijn als oudsten betrokken bij de gemeente vanaf de start in 2013. We zijn verantwoordelijk voor de samenkomsten, het onderwijs en de gebedsavonden. Verder valt het kinderwerk onder onze verantwoording.

We geloven in een krachtige, dynamische gemeente waarin mensen tot volwassenheid mogen komen in hun relatie met God. Ook geloven we dat er voor iedereen een plek is binnen de gemeente om in te nemen zodat we samen één lichaam kunnen vormen met Jezus als hoofd.

Seth en Naomi Vogel

Wij zijn Seth en Naomi Vogel. Inmiddels zijn we al weer heel wat jaren getrouwd en ouders van een dochter en zoon.

Seth is werkzaam bij het waterschap en Naomi werkt als financial in de jeugd- en volwassenzorg.

Sinds 2016 zijn we onderdeel van het oudstenteam van Connect078. Destijds zijn we begonnen als tienerleiding en inmiddels valt de care-tak onder onze verantwoordelijkheid. Onder de care-tak valt onder andere het pastoraat, ouderen-en ziekenzorg en de @home-groepen.

We geloven dat het, juist binnen de gemeente, goed is om ons met elkaar te verbinden. We zijn met elkaar het lichaam van Christus en geen losse ledematen! Met elkaar vormen we dat lichaam en zijn we aan elkaar verbonden.

Hoe mooi is het om op met elkaar op te trekken en er voor elkaar te zijn, in mooie en in verdrietige tijden.

Niet alleen binnen de @home-groepen willen we aan dit verbinden met elkaar vorm geven, maar ook met de gemeente als geheel. We doen dit namelijk niet alleen, maar met elkaar!

Hans en Marjolein Bezemer

Sinds september 2021 mogen wij de gemeente dienen in de rol als oudsten. In 2009 zijn we getrouwd en hebben twee kinderen, Lars en Noor. Naast onze bediening werken wij allebei als financial controller, Hans in de farmaceutische industrie en Marjolein in de tankstation-branche.

Een aantal jaar geleden hebben wij het jeugdwerk binnen de gemeente op ons genomen. We vinden het enorm tof om God te zien werken in deze groep! Ook is Hans al een aantal jaar onderdeel van het muziek kernteam. 

Als oudsten zijn wij verantwoordelijk voor de tieners, jeugd, muziek en geluid en de financiën. 

We vinden het onwijs gaaf en belangrijk dat we met elkaar gemeente zijn! Ieder met zijn eigen gaven en talenten.