• Connect@home-groepen

In de verschillende Connect@home groepen verbinden we ons met elkaar. We delen onze vragen van het leven, getuigen van Gods grootheid en liefde, trekken samen op, delen vreugde en verdriet en bemoedigen elkaar. Zo mogen we meer en meer groeien in geloof en samen met Jezus op weg gaan.

Iedere deelnemer van onze gemeente kan zich aansluiten bij een @Home groep.

Er zijn verschillende Connect@home groepen in onder andere Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Ook zijn er thema Connect@home groepen, zoals Man@kampvuur, de Zingkring en de Badminton als Active@home groepen.

Diegenen die nog op zoek zijn naar een geschikte kring zijn welkom op de Open@home groep, dit is een @home groep in ons kerkgebouw die 1 keer per maand wordt gehouden.

Connect@homegroep ‘Houd mij vast training’

Dit seizoen willen wij weer starten met de “Houd me vast” cursus voor echtparen.

In een huwelijk is het niet vanzelfsprekend dat je elkaar altijd weet vast te houden. Iedere man of vrouw denkt wel eens dat hij of zij er alleen voor staat. In deze cursus van 8  avonden willen we met elkaar leren hoe je elkaar kunt terugvinden en vasthouden.

Aan de hand van het boek “Houd me vast”, videofragmenten en onze eigen ervaringen willen wij met jullie onze relaties verdiepen.

Na het volgen van de cursus “Houd me vast” zijn wij zo enthousiast geraakt dat we hem nu zelf gaan geven.

Piet en Gerda Mulder.

Opgeven? fam.pjmulder@zonnet.nl

Nog vragen? Mail gerust.

Heb je een vraag over connectgroepen?

Zondagdienst bijwonen? Elke zondag ben jij welkom om 10 uur!

Of bekijk onze livestream

X