• Connect078 Kids

Kinderwerk

Kinderen zijn belangrijk: God houdt van hen op een speciale manier!

Daarom kiezen we ervoor onze kinderen op zondagochtend een aantrekkelijk programma aan te bieden. Onze visie is dat de kinderen Jezus leren kennen en volgen: we willen niets liever dan in vertrouwen op Jezus, onder leiding van de Heilige Geest, samen Gods liefde en Zijn koninkrijk ontdekken en uitdragen!

Zondagmorgen

Kinderen horen er helemaal bij. Daarom kiezen we ervoor de zondagsdiensten in aanwezigheid van alle kinderen te beginnen. Na het kindermoment kunt u uw kind naar de eigen groep brengen waar hen een op hun leeftijd aangepast programma met plezier, liedjes en creatief bijbelonderwijs wordt aangeboden. Vaak is er ook nog tijd om even (buiten) te spelen.

Leeftijdsgroepen

Baby’s / peuters (0 tot 4 jaar)

Onderbouw groepen   (basisschool groepen 1/2 – 3/4)

Bovenbouw groepen   (basisschool groepen 5/6 – 7/8)

Kids Praise

Iedere maand is er, op zondagochtend vanaf 10 uur, een Kids Praise voor de kinderen van de bovenbouw. We maken muziek met onze eigen Kids Praiseband en zingen met elkaar. Hier wil je bij zijn!

Toekomst

Kinderen zijn de kerk van de toekomst. Dit betekent dat de kinderen zich uiteindelijk thuis voelen in de grote samenkomst. Om daaraan te wennen blijven de kids, van groep 7/8, één keer in de vier weken in de dienst. Zij krijgen een meeschrijfblad, zodat zij actief betrokken worden bij de dienst.

Gezellige (vrijdag)avond

Elkaar beter leren kennen om met elkaar een fijne tijd te hebben: daarvoor zijn de gezellige avonden van groep 6/7/8. Eens in de vier weken op vrijdagavond komen we bij elkaar in de kerk. De invulling van deze avond is altijd verrassend, recreatief en heel gezellig! Ook wanneer u geen deelnemer bent van de gemeente is uw kind van harte welkom. Vraag er naar bij de kinderwerkers van groep 7/8.

Heb je een vraag over het kinderwerk?

Zondagdienst bijwonen? Elke zondag ben jij welkom om 10 uur!

Of bekijk onze livestream

X